Hannes Van der Bruggen reageert na Club Brugge - Cercle Brugge

Van der Bruggen zag tandenloos Cercle: "Tegen Club wordt dat afgestraft"

1 september om 20:38

Hannes Van der Bruggen was na de verloren stadsderby realistisch en had gezien dat zijn ploeg niet veel in de melk te brokkelen had gehad. Tot meer dan wat prikjes was Cercle Brugge op de hele match niet gekomen.

"Op hun overwinning valt niets af te dingen", gaf de ervaren middenvelder van Cercle grif toe bij Sporza. "We startten redelijk goed, maar daarna konden ze altijd de vrije ruimtes vinden.”

Vooral op fysiek vlak kwam Cercle tekort en veel persoonlijke duels werden dan ook gewonnen door de spelers van Club Brugge. “We kwamen iets te vaak te laat en tegen Club wordt dat vaak afgestraft", zei Van der Bruggen daarover.

De paar speldenprikjes die de Vereniging na de rust uitdeelde waren niet genoeg om mee te komen met de grote broer. "We hebben onze momentjes gehad, al waren het er niet zo heel veel. En in plaats van 2-1 wordt het dan nog moeilijker..."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.