Vrancken na gelijkspel KAA Gent tegen Royal Antwerp

Vrancken: ”In de simpele dingen waren we vaak te onzuiver, waardoor je de controle verliest”

1 september om 19:10

Wouter Vrancken hield met KAA Gent een punt over aan het duel met Royal Antwerp FC. Na een spannende wedstrijd waarin Andri Gudjohnsen een strafschop miste, eindigde de wedstrijd in 1-1. Na de match reageerde de trainer van Gent op het gelijkspel. 

Vrancken kan ondanks de gemiste strafschop leven met een gelijkspel. "Neutraal bekeken is het wel de juiste uitslag, we moeten onze momenten meer grijpen", citeert Sporza.

De weersomstandigheden hadden geen positieve invloed op het spel, volgens de trainer. "In deze omstandigheden, met 32 graden in de schaduw is het moeilijk voetballen. In de simpele dingen waren we vaak te onzuiver, waardoor je de controle verliest", aldus Vrancken.

Voor Vrancken mag er snel een einde komen aan de transferperiode. "Je hoopt gewoon dat alles vaststaat. Er zijn nog te veel jongens die dubbel in hun hoofd zitten, het is een onzekere periode. Het gaat rust geven als je met een vaste kern kan gaan werken."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.