Cercle Brugge verliest van Club Brugge

Cercle Brugge buigt het hoofd: "Niets op af te dingen op zege van Club Brugge"

1 september om 15:47
Laatste update: 1 september om 15:59

Cercle Brugge verloor zondag tegen Club Brugge. Na de 3-0 nederlaag reageerde Hannes Van der Bruggen voor de camera van DAZN. De speler van Cercle Brugge gaf toe dat de zege van Club Brugge verdiend was.

Cercle Brugge hield lang de nul tegen Club Brugge, mede door twee afgekeurde doelpunten. "Ik denk dat we redelijk goed starten. De eerste 25 minuten waren prima. Het gebeurt dan op een stilstaande fase. Daarna vonden zij beter de vrije ruimte."

Van Der Bruggen ging daarna door en stelde dat de buren terecht wonnen. "Wij kwamen te vaak te laat en gaven zo openingen. Tegen Club Brugge wordt dat afgestraft. Op de overwinning van Club was niets af te dingen. Wij hebben onze momenten gehad. En ook een enorme kans, maar de 1-2 kwam niet op het bord."

Vorig seizoen haalde Cercle Brugge Europees voetbal. Nu pakte het slechts vier punten na vijf matchen. "Ik denk dat we enkel onverdiend verloren tegen Kortrijk. Met drie punten meer had de wereld er heel anders uitgezien. We speelden ook een match minder."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.