Ivan Leko na nederlaag Standard tegen OH Leuven

Leko na nederlaag tegen Leuven: "Zij waren in alle opzichten beter"

1 september om 15:10

Standard verloor afgelopen zaterdag voor de tweede keer dit Jupiler Pro League-seizoen. Op bezoek bij OH Leuven ging de ploeg van Ivan Leko met 2-0 de boot in., Na de match reageerde de trainer op de nederlaag. 

Leko is realistisch en weet dat OHL de bovenliggende partij was in de wedstrijd. "Vandaag verloren we van een betere ploeg. Zij waren in alle opzichten beter. Dat is voetbal en dat moeten we aanvaarden. Wij moeten nu resetten", noteerde Sporza uit de mond van Leko. 

Ondanks de nederlaag die Standard leed, kijkt Leko tevreden terug op de seizoensstart. "Met al onze moeilijkheden hadden we een geweldige competitiestart, maar we wisten dat zulke wedstrijden zouden komen. Je voelde het."

Over de reden van de nederlaag verklaart de trainer van Standard het volgende. "Als je de duels verliest en de tweede bal niet haalt, zakt je vertrouwen en groeit dat van de tegenstander. We verloren onze strijdlust en onze ploeggeest."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.