Zeno Debast heeft het moelijk bij Sporting CP

Debast op de bank beland bij Sporting, mocht tien minuten meespelen in topmatch

1 september om 13:12
Laatste update: 1 september om 13:14

Zeno Debast zal zich zijn overstap naar Sporting CP anders hebben voorgesteld. De ex-speler van RSC Anderlecht speelde amper 49 minuten in de eerste vier competitiematchen voor zijn nieuwe ploeg. Zaterdag in de topwedstrijd tegen FC Porto moest de Rode Duivel weer doen met een korte invalbeurt.

In de wedstrijd om de Portugese Supercup Debast nog een basisplaats, maar een ongelukkig optreden deed hem al gelijk op de reservebank belanden. Sindsdien moet onze landgenoot teren op invalbeurten in de laatste fases van wedstrijden.

Ook zaterdagavond tegen Porto begon hij op de bank. Daar bleef Debast zitten tot de 79e minuut. Bij een 1-0 voorsprong voor zijn ploeg werd de verdediger in het veld gebracht in de plaats van concurrent Eduardo Quaresma. In de slotfase scoorde Sporting nog een tweede treffer en dus kon Debast vrolijk van het veld stappen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.