LIVE-Discussie: Club Brugge - Cercle Brugge

LIVE-Discussie: Club Brugge geeft controle niet meer weg en wint derby (gesloten)

1 september om 15:32
Laatste update: 1 september om 15:32

Spanning ten top in Brugge, waar Club en Cercle zich opmaken voor de altijd beladen stadsderby in het Jan Breydelstadion. De laatste vijf ontmoetingen tussen de rivalen eindigden steeds in een gelijkspel. Komt er deze keer wel een winnaar uit de bus?

Na een moeilijke start met nederlagen tegen Standard en KRC Genk kon Club Brugge de voorbije twee duels in de Jupiler Pro League wel winnen. Overtuigend was het evenwel nog niet voor de ploeg van coach Nicky Hayen. Stadgenoot Cercle is de laatste jaren een lastige kluif voor Blauw-Zwart, dus de fans van Club zullen met de nodige nervositeit toeleven naar het duel. 

Opstelling Club Brugge:

Cercle Brugge slikte afgelopen donderdag een flinke Europese nederlaag tegen de Polen van Wisla Krakau, gelukkig voor de manschappen van Miron Muslic was er in de heenmatch een nog stevigere zege geboekt en kon Cercle doorstoten naar de competitiefase. In eigen land kon Cercle tot nu toe pas een keer winnen, dat was in de thuismatch tegen Beerschot.

Opstelling Cercle Brugge:

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.