Romelu Lukaku gelijk trefzeker voor Napoli

Lukaku met treffer in de extra tijd al gelijk goud waard voor Napoli

31 augustus om 23:01
Laatste update: 31 augustus om 23:04

Romelu Lukaku heeft de harten van de fans van SSC Napoli al gelijk gestolen. Onze landgenoot kwam in het veld toen zijn ploeg achterstond tegen Parma en kon in eerste optreden gelijk een zeer belangrijk doelpunt maken.

Na een uur spelen mocht de spits van de Rode Duivels invallen van coach Antonio Conte. Napoli stond toen met 0-1 achter door een penalty-doelpunt van Ange-Yoan Bonny in de eerste helft.

Lang leek het niet te gaan lukken voor Lukaku en zijn nieuwe ploegmaats, maar in een grandioze slotfase wisten de Partenopei toch nog de drie punten binnen te halen. En het was Lukaku die een van de twee late treffers voor zijn rekening nam.

De blessuretijd liep al een minuut toen Big Rom de bal in de zestien kreeg aangespeeld. Onze landgenoot draaide knap weg bij zijn tegenstander en schoot ongenadig hard de gelijkmaker binnen. Even later was het helemaal feest voor de thuisploeg toen Frank Anguissa ook nog de 2-1 binnenkopte.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.