OFFICIEEL: Arnstad verlaat Anderlecht voor Aarhus CF

OFFICIEEL: Arnstad verlaat Anderlecht voor Aarhus CF

31 augustus om 13:18
Laatste update: 31 augustus om 14:09

Kristian Arnstad verlaat na vier jaar RSC Anderlecht. De Noor kiest ervoor om naar de Deense eerste klasse te trekken. Arnstad gaat aan de slag bij Aarhus GF.

Arnstad, die op 16-jarige leeftijd naar Anderlecht verhuisde, wist zich al snel een plaats te veroveren in het eerste elftal van Anderlecht. Met zijn overgang naar Aarhus GF hoopt hij een nieuwe stap in zijn carrière te zetten.

De Noor kwam in totaal tot 68 optredens voor paars-wit, waarvan 11 in de Europese competities. Hoewel Arnstad aanvankelijk als een groot talent werd gezien, kende hij wisselende prestaties en stond hij de afgelopen maanden open voor een nieuwe uitdaging. De club uit Brussel gaf eerder aan dat Arnstad zou mogen vertrekken bij een geschikte aanbieding.

Anderlecht bevestigde het vertrek van Arnstad in een officiële verklaring en wenste hem veel succes in zijn verdere carrière. "RSC Anderlecht wenst Kristian het allerbeste voor de rest van zijn carrière," aldus de club.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.