Seys over Club Brugge in Champions League: “Maakt niet uit tegen wie”

Seys over Club Brugge in Champions League: “Voetjes op de grond”

31 augustus om 13:39
Laatste update: 31 augustus om 13:39

Joaquin Seys beleeft een opmerkelijke opmars in het eerste elftal van Club Brugge. De 19-jarige verdediger van Club Brugge maakt indruk in de Pro League en hoopt dat binnenkort ook in de Champions League te doen. We lezen een interview met Seys in Het Nieuwsblad

In de Champions League krijgt Club Brugge een aantal sterke tegenstanders tegenover zich. Manchester City, Juventus en AC Milan, om er maar een paar te noemen. Hoewel deze tegenstanders indruk maken, blijft Seys onverstoorbaar. "Het maakt niet echt uit wie de tegenstanders zijn. We wisten dat het sowieso een zware dobber zou worden," aldus de jonge verdediger. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge)

De mogelijkheid om straks tegenover wereldsterren als Bernardo Silva of Rafael Leão te staan, vindt hij eerder een uitdaging dan iets om zenuwachtig van te worden. "Het wordt sowieso een ervaring," stelt hij vastberaden. 

Ondanks de snelheid waarmee zijn carrière zich ontwikkelt, blijft Seys met beide benen op de grond. Hij is zich bewust van de uitdagingen en de valkuilen die op zijn pad kunnen komen. "Voetjes op de grond: dat is nu nog belangrijker dan ooit," benadrukt hij. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.