Transfer tussen Club Brugge, Skov Olsen en Feyenoord?

Club Brugge, Skov Olsen en Feyenoord? ‘Verbaasd mocht hij voor minder vertrekken’

31 augustus om 12:14

De zomermercato sluit bijna haar deuren. Toch zou er nog het een en ander kunnen gebeuren. Feyenoord heeft interesse getoond in Andreas Skov Olsen van Club Brugge, zo blijkt.  

De Nederlandse club is op zoek naar versterking op de rechterflank nadat Yankuba Minteh naar Brighton vertrok. ‘De Rotterdammers informeerden bij Club Brugge naar de vraagprijs voor de 24-jarige Deen’, meldt Het Laatste Nieuws. Club Brugge zou echter een stevige prijs vragen voor Skov Olsen, namelijk tussen de 15 en 20 miljoen euro.

Hoewel er belangstelling is, lijken concrete onderhandelingen nog niet van start te zijn gegaan. Het Laatste Nieuws stelt zich de vraag of Feyenoord bereid is zo'n hoog bedrag te betalen. Bovendien schrijft de krant dat Skov Olsen zelf eerder droomt van een overstap naar de Premier League

Recentelijk zouden Club Brugge en Skov Olsen een verlenging van zijn contract besproken hebben. Door het gebrek aan concrete belangstelling voor de speler van elders, lijkt deze optie ook mogelijk. ‘Het zou dan ook verbazen mocht blauw-zwart de Deen plots, ondanks een nog steeds te ruime spelerskern, onder zijn marktwaarde zou verkopen’, benadrukt het artikel.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.