UPDATE: 'Feyenoord informeerde bij Club Brugge naar vraagprijs Skov Olsen'

UPDATE: 'Feyenoord informeerde bij Club Brugge naar Skov Olsen, niet concreet'

30 augustus om 14:36
Laatste update: 30 augustus om 14:36

Club Brugge kan in de laatste dagen van de transferperiode Andreas Skov Olsen nog zien vertrekken. Voor de Deen lonkt een uitdaging bij het Nederlandse Feyenoord.

Dat valt te lezen bij 1908.nl. Volgens de Nederlandse bron heeft Feyenoord zich officieel gemeld bij Club Brugge om Skov Olsen in huis te halen. Van een akkoord is er nog geen sprake, al wil Feyenoord daar dus snel verandering in brengen.

De 24-jarige Skov Olsen werd in 2019 door Club Brugge in huis gehaald en was vorig seizoen nog een uitblinker. Meermaals klonk het dat een uitdaging in Engeland of Duitsland lonkte voor de Deen, maar nu lijkt Nederland ook een optie te zijn voor Skov Olsen.

Het is nog maar de vraag of Club Brugge de Deen ook zomaar zal laten gaan. Hij blijft een belangrijke pion in het team van Nicky Hayen en moet nog een grote som gaan opleveren. Zijn marktwaarde wordt geschat op achttien miljoen euro, al zal Club Brugge ongetwijfeld meer vragen. Daarnaast zag het met Antonio Nusa en Philip Zinckernagel al flankaanvallers vertrekken.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws informeerde Feyenoord inderdaad naar Skov Olsen bij Club Brugge. De vraagprijs is 15 á 20 miljoen euro. Er is echter nog geen sprake van concrete onderhandelingen tussen de clubs. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.