Felice Mazzu moet Christian Lattanzio vervangen bij STVV

Eerste trainerswissel hangt al in de lucht: 'Mazzu moet Lattanzio vervangen'

30 augustus om 14:38
Laatste update: 30 augustus om 14:38

Speeldag vijf in de Jupiler Pro League is nog maar pas achter de rug, of er is er al sprake van een eerste trainerswissel. Volgens Sudinfo zijn de dagen van Christian Lattanzio bij STVV zo goed als geteld. Ondertussen duikt de naam van zijn opvolger al op. Niemand minder dan Felice Mazzu zou opnieuw aan de slag kunnen in de JPL.

Mazzu zou al in contact staan met STVV om Lattanzio op te volgen na een moeizame seizoensstart. Al valt het resultaat tegen KV Kortrijk van komend weekend nog wel even af te wachten. Bij STVV zou men echter allesbehalve tevreden zijn met de magere 2 op 15. 

Het plan ligt nu op tafel om Lattanzio tijdens de interlandbreak te vervangen door Mazzu. Voor hem zou het na Sporting Charleroi, RSC Anderlecht, Union Saint-Gilloise en KRC Genk de vijfde JPL-club zijn als coach. 

Sinds zijn ontslag bij Charleroi, vlak voor de play-downs van het afgelopen seizoen, zit Mazzu zonder club. Daar zou dus naar verluidt snel verandering in kunnen komen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.