'Victor Osimhen ziet transfer naar Chelsea in duigen vallen'

'Osimhen ziet transfer in duigen vallen, concurrent Lukaku blijft in Napels'

30 augustus om 23:26

Er is een dikke streep door de transfer van Victor Osimhen naar Chelsea gegaan, zo meldt Sacha Tavolieri. De Nigeriaanse spits had de afgelopen weken de keuze tussen Al Ahli en Chelsea, maar lijkt op het laatste moment 'gewoon' voor SSC Napoli uit te blijven komen.

Chelsea heeft zich de afgelopen dagen volledig gestort op de komst van Osimhen en Jadon Sancho. Waar laatstgenoemde wél de overstap naar Londen maakt, is er rondom de deal met Osimhen iets helemaal misgegaan.

De Nigeriaan had in de laatste weken van de zomerse transferperiode de keuze tussen Chelsea en Al Ahli. Hij leek hard op weg naar Saudi-Arabië: Al Ahli bereikte reeds een akkoord met Napoli en was er financieel ook uit met Osimhen. Het definitieve jawoord van de spits liet echter op zich wachten. Al Ahli is inmiddels doorgeschakeld naar Ivan Toney, waardoor Osimhen helemaal geen transfer meer gaat maken volgens Tavolieri.

Ook Fabrizio Romano laat enkele minuten voor het verstrijken van de markt van zich horen. Volgens de transferexpert is er inderdaad (nog) geen akkoord tussen Chelsea en Osimhen. Dat terwijl de Londenaren uren geleden nog een verbeterd aanbod deden aan de Nigeriaanse spits.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.