Mechele zou liefst starten in Milaan: "Daar verrassen"

Mechele zou liefst starten in Milaan: "Vleugels als je daar kan verrassen"

30 augustus om 16:56

Club Brugge kijkt acht kleppers in de ogen in de Champions League. Dat wisten we eigenlijk al op voorhand en is na de loting van donderdag enkel bevestigd. Als het van Brandon Mechele afhangt, trapt de Belgische landskampioen haar campagne op gang in San Siro.

De loting mag dan wel achter de rug zijn, het exacte speelschema laat nog even op zich wachten. Normaal gezien zou de UEFA dat zaterdag delen. Tijdens de nabespreking van de loting sprak Mechele zijn voorkeur uit. Hij wil graag starten met een verplaatsing bij AC Milan. "Als je daar direct kan verrassen en punten pakken, dan ben je vertrokken. Dat kan vleugels geven", verklaart hij zijn keuze op de kanalen van Club Brugge.

Daarnaast staat ook Celtic FC met rood omcirkeld als bestemming. "Dat gaat, als ik iedereen mag geloven, een leuke verplaatsing zijn, ook voor de supporters. Een leuke atmosfeer, hopelijk kunnen we daar dan vertrekken met een mooi resultaat", droomt Mechele al vooruit.

Wat het ook wordt, Mechele gelooft voluit dat Club Brugge iets kan betekenen in deze nieuwe competitiefase. "Ik ben heel positief. Ik heb vertrouwen in de ploeg", klinkt het. Op 17, 18 of 19 september kan Blauw-Zwart dat voor het eerst bewijzen. Op welke dag precies en tegen welke tegenstander, dat moet zaterdag dus duidelijk worden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.