Club Brugge kent enorm zware loting: "Maar je moet altijd ambitieus zijn"

29 augustus om 19:30

Club Brugge kent een bijzonder stevige lot en speelt voornamelijk tegen kleppers in de Champions League. Veel punten sprokkelen lijkt er niet in te zitten, al wil Nicky Hayen de hoop zeker niet opgeven.

"Het is een stevige groep, daar moet je eerlijk in zijn", begon Hayen bij ClubTV. "Maar het is ook een mooie groep met mooie thuisaffiches en grote matchen op verplaatsing. Zo trekken we naar Celtic. Veel spelers wilden dat meemaken", geeft hij aan. Voor de trainer is het een moeilijke 'groep', maar ziet hij wel mogelijkheden.

"Absoluut", klinkt het. "We pakken Sturm Graz uit pot 4 en we spelen thuis tegen Aston Villa. Maar het hangt ook af van wanneer je welke club treft. Is er dan bijvoorbeeld al een team gekwalificeerd. Het wordt een rekenspelletje en het kan op het einde allemaal meespelen. Het heeft wel iets, vind ik", aldus Hayen.

Al beseft Hayen ook dat doorstoten bijzonder moeilijk zal worden. "Maar je moet altijd ambitieus zijn. Je moet boven jezelf uitstijgen en dit format laat dat ook toe. Daar moet je in geloven", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.