Tavolieri: 'Ignace Van der Brempt vertrekt van Red Bull Salzburg naar Como'

UPDATE: 'Van Der Brempt al in Como, contract voor vier seizoenen ligt klaar'

30 augustus om 15:34
Laatste update: 30 augustus om 15:34

Ignace Van Der Brempt is dicht bij een transfer naar het Italiaanse Como. De club bereikte een akkoord met Red Bull Salzburg over een definitieve overstap.

De transfervoorwaarden zijn al bekendgemaakt. RB Salzburg kan namelijk ongeveer 5 miljoen euro bijschrijven na de transfer van de verdediger uit Antwerpen. Van Der Brempt tekent vervolgens voor een periode van 4 jaar.

De verwachting is dat de transfer op de deadline-dag wordt afgerond. Het is niet bekend of Van Der Brempt al een medische keuring heeft ondergaan bij de Italiaanse club of wanneer deze precies plaatsvindt.

In het verleden speelde Van Der Brempt in de jeugd voor KV Mechelen en in het eerste elftal van Club Brugge. In 2022 verhuisde de rechtsback naar RB Salzburg voor 5 miljoen euro.

UPDATE: De transfer van Van Der Brempt zou in kannen en kruiken zijn. Volgens Tavolieri is het nog een kwestie van uren.

De verdediger zou samen met zijn entourage al in Como zijn om de transfer af te ronden. Zoals eerder bekend werd ligt er een contract klaar voor vier seizoenen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.