Voormalige Club Brugge-pion maakt grote indruk: "Dan is België te klein voor hem"

31 augustus om 17:00

Patro Eisden wist afgelopen weekend te overtuigen met een 3-1 overwinning tegen RSCA Futures. De grote man in die partij was Kiki Vanrafelghem, die met twee doelpunten de club aan de winst hielp. Trainer Stijn Stijnen kon zijn lof ook niet op.

De voormalige jeugdspeler van Club Brugge werd vorig jaar nog uitgeleend aan Sporting Hasselt en was er met negentien doelpunten in 32 partijen ook één van de uitblinkers. Hij keerde deze zomer terug naar Patro, waar hij nu zijn kansen moet zien te grijpen.

"Dat Kiki twee keer scoort verwondert mij niet. Hij heeft dat vermogen", geeft Stijnen aan op de clubkanalen. Al ziet de coach ook nog een werkpunt bij Vanrafelghem, die volgens hem gefocust moet blijven. "We zitten elke dag achter hem aan en ik stel vast dat hij dat oppikt", klinkt het.

"De boodschap voor Kiki is duidelijk. We zullen hem blijven achterna jagen. Als hij dit blijft accepteren zoals nu en hierin blijft groeien is de Belgische voetbalwereld te klein voor hem", besluit Stijnen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.