Hayen na loting van Club Brugge: "Veel spelers willen dat meemaken"

30 augustus om 07:16

Club Brugge gaat het niet makkelijk hebben in de Champions League. Dat weet ook Nicky Hayen na de loting van donderdag. Toch ziet de coach mogelijkheden.

Voor wie de loting gemist heeft: Club Brugge speelt tegen Borussia Dortmund (thuis), Manchester City (uit), Juventus (thuis), AC Milan (uit), Sporting Portugal (thuis), Celtic (uit), Aston Villa (thuis), Sturm Graz (uit).

"Het is een stevige groep, daar moet je eerlijk in zijn", reageert Hayen bij Sporza. "Maar het is ook een mooie groep met mooie thuisaffiches en grote matchen op verplaatsing. Zo trekken we naar Celtic. Veel spelers wilden dat meemaken."

Hayen gelooft wel in de kansen van Club. "Absoluut. We pakken Sturm Graz uit pot 4 en we spelen thuis tegen Aston Villa. Maar het hangt ook af van wanneer je welke club treft. Is er dan bijvoorbeeld al een team gekwalificeerd Het wordt een rekenspelletje en het kan op het einde allemaal meespelen. Het heeft wel iets, vind ik. Je moet boven jezelf uitstijgen en dit format laat dat ook toe. Daar moet je in geloven."