Mignolet ziet heel pittige loting voor Club Brugge: "De fans zullen tevreden zijn"

29 augustus om 21:20

Voor Hans Vanaken was het even vloeken en Nicky Hayen zag ook een bijzonder pittige loting voor Club Brugge in de Champions League. Simon Mignolet kijkt er echter bijzonder hard naar uit.

De ervaren doelman maakte al flink wat mee in zijn carrière, maar kijkt toch enorm hard uit naar de wedstrijden van de komende weken. "Ik ben wel tevreden, al hebben we tegen de ploegen uit pot 1 (City en Dortmund) al vaak gespeeld", begon Mignolet bij ClubTV.

Heel wat pittige tegenstanders voor Club Brugge, maar dat deert Mignolet niet. "De volledige loting is moeilijk, maar het zijn stuk voor stuk leuke affiches. Ik denk dat de supporters heel erg tevreden zullen zijn", geeft hij aan.

"Punten pakken wordt lastig, maar we proberen ons te plaatsen", gaat Mignolet nog verder. "Zelf heb ik nog nooit in San Siro gespeeld en bij Celtic. Dat zijn leuke affiches. Maar op Graz na speel je telkens misschien tegen een topper. Het wordt pittig. Het wordt vechten voor die punten, maar dat geldt niet alleen voor ons. Elke ploeg moet even hard vechten", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.