"Zullen bij Anderlecht wel spijt hebben dat ze me hebben laten gaan”

30 augustus om 07:00
Laatste update: 30 augustus om 07:10

Lucas Stassin is sterk begonnen aan het nieuwe seizoen met twee goals en drie assists. De jonge spits bewijst zijn kunnen bij Westerlo, maar kreeg nooit kansen bij Anderlecht.

Nochtans had Anderlecht hem nu goed kunnen gebruiken. "Daar ga ik helemaal mee akkoord", aldus Stassin bij Gazet Van Antwerpen. "Als ze in Anderlecht iets anders vertellen, dan liegen ze. Ze zijn nu op zoek naar jonge aanvallers, terwijl ze er eentje hadden rondlopen. Ik denk dat ze er nu wel spijt van hebben, al zullen ze dat allicht niet meteen toegeven."

Terugkeren naar Anderlecht is niet meteen bespreekbaar. "Ik denk niet dat dat moment er ooit zal komen. Bovendien ben ik momenteel allicht te duur voor hen. Af en toe hoor ik nog mensen van de club. De meesten begrijpen niet dat ze mij hebben laten gaan, maar hebben wel begrip voor mijn keuze. Uiteindelijk denk ik dat ik wel de juiste beslissing heb gemaakt."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.