T1 Simons voor Genk – Westerlo in de Jupiler Pro League

T1 Simons voor Genk – Westerlo: “Passen filosofie niet aan tegen topclubs”

29 augustus om 15:40

Timmy Simons, de hoofdtrainer van KVC Westerlo, blikt vooruit op de ontmoeting op bezoek bij KRC Genk in de Jupiler Pro League. Westerlo staat momenteel op de tweede plaats met 10 op 15 in de competitie. Genk behaalde tot nu toe 7 op 12.

Simons heeft zin in de match tussen Genk en Westerlo. “Dit zijn de leuke wedstrijden, net als alle andere wedstrijden gaan wij voor de drie punten, we gaan ons niet verstoppen. Ik denk dat wij een team hebben die genoeg kwaliteiten heeft om elke ploeg wel wat te kietelen. Dat proberen we elk weekend te doen, niet te ver vooruitkijken”, deelt Simons via de officiële kanalen van Westerlo.

Simons benadrukt dat Westerlo voor de driepunter gaat tegen Genk. “Elke wedstrijd gaan we voor de drie punten. We moeten onze filosofie niet aanpassen omdat het nu tegen Genk is of een van de andere topclubs. Wij willen onze filosofie voortzetten. Wij gaan onze principes niet veranderen tegen een topclub”, aldus Simons.

Tot slot wordt Simons gevraagd of hij een open match verwacht tussen Genk en Westerlo. “Dat zullen we moeten afwachten wat het plan is van Genk. Zij moeten wel voor hun thuispubliek. Ze kunnen niet de bus parkeren. Het zal een open wedstrijd zijn en hopelijk ook een leuke wedstrijd voor iedereen”, besluit Simons.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.