'Fiorentina mengt zich in strijd voor Rode Duivel Orel Mangala'

'Fiorentina mengt zich in strijd voor Rode Duivel Mangala'

29 augustus om 11:20
Laatste update: 29 augustus om 11:26

Fiorentina gaat concurreren met Everton om Rode Duivel Orel Mangala vast te leggen. Lyon en Everton hebben nog geen overeenkomst bereikt, en Fiorentina ziet kansen. Dat meldt Gianluca Di Marzio.

Fiorentina verwelkomde onlangs middenvelder Yacine Adli op huurbasis met een optie tot koop van AC Milan. De Toscaanse club is echter nog niet klaar op de transfermarkt. In de zoektocht naar nog een centrale middenvelder is de club uitgekomen bij Mangala.

De Rode Duivel moet Sofyan Amrabat waarschijnlijk vervangen, aangezien de verwachting is dat hij Fiorentina gaat verlaten. De Marokkaanse international en voormalige Club Brugge-middenvelder heeft de interesse gewekt van Fenerbahce en Atletico Madrid.

Volgens Di Marzio blijft Fiorentina, naast Mangala, ook in gesprek over Martin Baturina, een 21-jarige centrale middenvelder die onder contract staat bij Dinamo Zagreb.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.