Transfer Anderlecht Dendoncker? ‘Rode Duivel ziet overstap zitten’

Tavolieri: ‘Anderlecht hoopt op Dendoncker, maar ook Rode Duivel ziet het zitten’

29 augustus om 09:57
Laatste update: 29 augustus om 10:41

RSC Anderlecht hoopt op een toptransfer en heeft daarbij haar oog laten vallen op Leander Dendoncker. Volgens Sacha Tavolieri wil de club nog iemand halen om haar middenveld te versterken. Dendoncker zou de topkandidaat zijn.

'Anderlecht zal naar verwachting haar transferperiode afsluiten na de komst van een centrale/defensieve middenvelder.' Na interne besprekingen binnen de club is besloten dat het middenveld de meest urgente positie is om te versterken.

In dat licht is Leander Dendoncker als mogelijke versterking naar voren geschoven. De Rode Duivel, die momenteel bij Aston Villa speelt in de Premier League, zou zelf wel oren hebben naar een terugkeer naar het Astridpark. 

Tavolieri vervolgt: 'Leander Dendoncker is een naam... die door iedereen is goedgekeurd en de Belgische middenvelder zou geïnteresseerd zijn in de overstap.' Dendoncker staat dan ook hoog op de verlanglijst van Anderlecht en er zijn al gesprekken gaande over een mogelijke transfer.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.