Loting voor Club Brugge in de CL? “Ik hoop op Manchester City”

Loting voor Club Brugge in de CL? “Ik hoop op Manchester City en Haaland”

29 augustus om 09:18

Club Brugge organiseerde op woensdag een open training. Een hoop fans zakten af naar het trainingscomplex en bewonderden hun favoriete spelers. Het Nieuwsblad ging in gesprek met een aantal fans. 

Fans konden poseren met de Jupiler Pro League-trofee, en er werd reikhalzend uitgekeken naar de loting van de Champions League die vanavond plaatsvindt. Sommige fans dromen van een confrontatie met topclubs zoals Real Madrid, Manchester City, of Barcelona. 

Frederik Cuvelier, die met zijn zoontje Vinze een weekje op vakantie is in Blankenberge, gaf aan dat de timing ideaal was. “We hebben daar al eens gelijkgespeeld.” De verwachting van de loting en de kans om wereldsterren als Haaland en De Bruyne te zien spelen, houdt de spanning hoog onder de fans.

Ook de jonge fans Ayden, Vic en Naut uit Wingene waren aanwezig en gaven hun voorkeuren voor de loting. "Ik hoop op Manchester City en Haaland,” zegt Ayden. "Maar ook Real Madrid of FC Barcelona zou fantastisch zijn." 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.