Transfer: Klaassen komt niet naar RSC Anderlecht

Eén naam bij Anderlecht mag geschrapt worden: 'Niet het technische profiel'

28 augustus om 23:27

RSC Anderlecht is nog op zoek naar een aantal versterkingen op de transfermarkt. Er waaien weliswaar veel namen rond, maar tot nieuwe aanwinsten kwam het de afgelopen dagen niet. Eén ding is zeker, Anderlecht gaat zich niet versterken met de transfervrije Davy Klaassen, meldt Het Nieuwsblad.

De naam van Klaassen ging rond bij Anderlecht, maar tot een samenwerking tussen club en speler gaat het niet komen. 'Van Klaassen kunnen we alvast melden dat hij niet het technische profiel heeft dat Anderlecht zoekt', aldus Het Nieuwsblad. Bij Anderlecht had Klaassen herenigd kunnen worden met Jan Vertonghen met wie hij eerder speelde bij Ajax.

Anderlecht versterkte zich tot dusver met vier nieuwe spelers. Jan-Carlo Simic, Thomas Foket, Ludwig Augustinsson en Zanka maakten eerder deze transferperiode al de overstap naar het Lotto Park. Paars-wit zal dit seizoen minimaal acht Europese wedstrijden spelen, hierdoor wordt het een langer seizoen dan normaal. Een aantal extra versterkingen zou dan ook zeker geen overbodige luxe zijn voor Brian Riemer.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.