Lukaku-dag, Rode Duivel naar Italië gevlogen voor medische testen

UPDATE: 'Lukaku heeft transfer te pakken, spits heeft contract getekend bij Napoli

29 augustus om 15:56
Laatste update: 29 augustus om 15:56

Romelu Lukaku is op het vliegtuig gestapt richting Napoli. De spits van de Rode Duivels vliegt naar Napoli om daar zijn medische testen te ondergaan en om een contract te ondertekenen tot de zomer van 2027, melden transferjournalisten Gianluca Di Marzio en Nicolo Schira.

Op deze manier lijkt er een einde te komen aan de transfergeruchten rondom de toekomst van Lukaku. Volgens Di Marzio is het ‘Lukaku-dag.’ En Schira geeft aan dat Lukaku een definitieve overstap gaat maken van Chelsea naar Napoli.

Het is nog onduidelijk voor welk bedrag Napoli Lukaku uiteindelijk gaat overnemen van Chelsea. Napoli deed eerder een bod voor 25 miljoen euro, maar Chelsea ging destijds niet akkoord. Napoli probeerde het ook via een huurconstructie, maar The Blues wilden Lukaku definitief verkopen.

UPDATE: SSC Napoli staat op het punt om de transfer van Romelu Lukaku van Chelsea naar Napoli bekend te maken, meldt transferjournalist Ekrem Konur. 

UPDATE: Volgens transferjournalist Matte Moretto heeft Romelu Lukaku definitief getekend bij SSC Napoli. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd via de clubkanalen. Op deze manier maakt Lukaku zijn gewenste transfer van Chelsea naar Napoli, waar hij herenigd wordt met zijn voormalige hoofdtrainer Antonio Conte. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.