'Tedesco twijfelt over opnemen Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku in selectie'

'Tedesco twijfelt over opnemen De Bruyne en Lukaku in selectie Rode Duivels'

27 augustus om 07:35
Laatste update: 27 augustus om 07:44

Domenico Tedesco maakt vrijdag de selectie bekend voor de matchen tegen Israel en Frankrijk. Of Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne daarbij zijn is nog maar zeer de vraag. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De Bruyne (33) denkt nog altijd na over zijn toekomst bij de Rode Duivels. De middenvelder heeft nog niet laten weten of hij zich beschikbaar stelt. Bovendien gaat De Bruyne een 60 á 70 matchen tegemoet zien met Manchester City. De kans bestaat dus dat Tedesco selectief wil zijn met de middenvelder.

Lukaku zit midden in een transfer van Chelsea naar Napoli. Daardoor trainde de spits alleen met de beloften van Chelsea voorafgaand aan de interlandperiode. De verstandhouding tussen Tedesco en Lukaku is in orde, maar wel is er twijfel over de fysieke fitheid van de aanvaller.

De Rode Duivels spelen op 6 september in het Hongaarse Debrecen tegen Israel. Op 9 september volgt de match tegen Frankrijk in Lyon.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.