'Club Brugge wil Zwitser Samuel Ballet huren van Como'

'Club Brugge wil Zwitserse jeugdinternational gaan huren van Como'

27 augustus om 15:34

Volgens de Franse journalist Jerry Takou heeft Club Brugge interesse om Samuel Ballet te huren van het Italiaanse Como. De Zwitserse middenvelder komt terug van blessure en zou op uitleenbeurt mogen om speelminuten te maken.

De 23-jarige speler werd in januari van dit jaar naar Como gehaald van FC Winterthur, een middenmoter in Zwitserland. In Italië kwam hij op een half seizoen tot amper drie partijen, vooral door blessureleed dus.

Ballet genoot zijn opleiding bij Young Boys alvorens naar Winterthur te trekken. Hij is ook meervoudig jeugdinternational. De speler kan behalve op het middenveld ook in aanvallende posities uit de voeten.

Blauw-Zwart heeft concurrentie van de Fransen van SM Caen en Saint-Étienne. Preston North End zou echter tot nu toe de beste kaarten in handen hebben, de onderhandelingen met de Engelsen zouden al in een vergevorderd stadium zijn.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.