Nathan Ngoy niet van Standard naar Luton Town

Ngoy ziet transfer in het water vallen: 'Luton Town trekt zich terug'

27 augustus om 12:49
Laatste update: 27 augustus om 12:53

Nathan Ngoy leek op weg naar Luton Town, maar volgens L'Avenir heeft de Engelse tweedeklasser zelf de stekker uit de deal getrokken. De centrale verdediger blijft zo dus (voorlopig?) bij Standard.

De transfer leek helemaal in kannen en kruiken. Eerder raakte bekend dat Luton zo'n 5 miljoen euro op tafel zou leggen voor de centrale verdediger, die zelfs zijn medische testen zou afgelegd hebben bij de club van Rode Duivel Thomas Kaminski

Nu meldt L'Avenir dat 'door betrouwbare bronnen' werd bevestigd dat de overstap niet doorgaat. De reden daarvoor is echter onbekend, maar de Engelse club zou zelf besloten hebben om de deal niet af te ronden. 

De vraag is nu of Ngoy bij Standard zal blijven. Eerder maakte coach Ivan Leko bekend dat hij het vertrek erg verrassend vond en Ngoy daarnaast absoluut tot de plannen behoorde voor dit seizoen. Of het afspringen van de deal inlvoed zal hebben op de eventuele transfer van David Affengruber moet nog blijken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.