RWDM haalt Marcos Paulo van Atlético Madrid

RWDM doet zaken met Atlético Madrid volgens Tavolieri: 'Akkoord over Paulo'

27 augustus om 10:04

Hoewel RWDM dit seizoen een nieuwe uitblinker lijkt te hebben op de linkerflank met Gaëtan Robail, willen ze er graag nog een extra pion bijhalen. Er zou al een akkoord bereikt zijn met Atlético Madrid omtrent de transfer van Marcos Paulo, zo meldt Sacha Tavolieri. 

Paulo is een 23-jarige Portugees, met een marktwaarde van twee miljoen euro. De linkerwinger maakte in 2019 de overstap van het Braziliaanse Fluminense naar Madrid. Hoewel zijn martkwaarde destijds nog zo'n 11 miljoen euro bedroeg, werd hij transfervrij overgenomen door Los Colchoneros.

Nadien volgden echter enkel uitleenbeurten aan respectievelijk Famalicao, CD Mirandés en Sao Paulo. Nu lijkt Paulo echter op weg naar RWDM, dat meteen opnieuw voor promotie lijkt te willen gaan. Volgens de transferjournalist zijn de clubs en de speler er alvast uit en zou er ook een aankoopoptie bedongen zijn.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.