Transfer El Khannouss van Genk naar Leicester? 'Traint niet mee'

Transferperikelen bij Genk: ‘El Khannouss daagt niet op tijdens training’

27 augustus om 09:14

Bij KRC Genk rommelt het in de laatste dagen van de transferperiode. Vooral de situatie van Bilal El Khannouss baart de club toch enigszins zorgen. Volgens Het Nieuwsblad heeft de jonge middenvelder ervoor gekozen om niet op training te verschijnen.

‘El Khannouss probeert zijn wil om te vertrekken kracht bij te zetten door niet te trainen’, aldus de krant. Genk zou al aangegeven hebben dat ze bereid zijn om mee te werken aan een transfer naar Leicester City, maar dan alleen tegen de juiste voorwaarden. De club verwacht dat El Khannouss de duurste speler in de geschiedenis van Genk wordt, met een minimale transfersom van 25 miljoen euro. 

Het huidige bod van Leicester City - dat volgens Het Nieuwsblad rond de 17 miljoen euro ligt plus bonussen - komt nog niet in de buurt van wat Genk verlangt. De teleurstelling bij El Khannouss lijkt groot, wat mogelijk zijn afwezigheid op training verklaart. 

Ondertussen blijft het bij Genk afwachten of de kloof tussen vraag en aanbod overbrugd kan worden voor de deadline van vrijdagavond, wanneer de Engelse transfermarkt sluit. ‘Genk wil niet reageren op de afwezigheid van El Khannouss’, meldt Het Nieuwsblad. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.