Reactie Verhaege na overlijden Daum

Verhaeghe had nog steeds contact met Daum: "Hij was nog bezig met de toekomst"

25 augustus om 17:44

De voetbalwereld heeft afscheid moeten nemen van Christoph Daum. Daum, die onder andere trainer was bij Club Brugge, overleed op 70-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. 

Voor de Club Brugge-familie hakte het overlijden van Daum er stevig in. Ook voor Bart Verhaege, voorzitter van Club Brugge. Bij Het Laatste Nieuws kan hij enkel maar zijn steun uiten aan de familie van Daum. "Namens de hele Club-familie betuigen we onze deelneming aan de familie Daum."

Beide heren hielden ook nog contact met elkaar en hadden volgens Verhaeghe ook recent nog een gesprek. "Christoph is te vroeg heengegaan. Hij had nog zoveel ideeën en was nog volop bezig met de toekomst. We hebben recentelijk nog met elkaar gesproken", klinkt het.

En volgens Verhaeghe speelde Daum ook een bijzonder grote rol in de groei van Club Brugge. "Christoph heeft een belangrijk aandeel gehad in wat Club Brugge nu is", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.