'Trabzonspor doet weer poging Tolu Arokodare van KRC Genk te halen'

'Trabzonspor weet niet van opgeven, doet weer poging Tolu los te weken'

23 augustus om 23:47
Laatste update: 23 augustus om 23:49

Trabzonspor heeft de hoop op Tolu Arokodare nog niet opgegeven. KRC Genk wil de Nigeriaan graag nog een seizoen in Limburg houden, maar de Turkse club weet van geen loslaten.

Eerder werd al bekend dat de salariseisen van de spits veel te hoog lagen voor Trabzonspor. Tolu vraagt een jaarsalaris van tweeënhalf miljoen euro, terwijl de Turken hem niet meer dan anderhalf miljoen euro konden aanbieden. De deal leek dan ook te zijn stukgelopen.

Maar volgens Het Nieuwsblad wil Trabzonspor niet loslaten en probeert het Tolu nu te overtuigen met een verbeterde aanbieding. Als dat lukt wacht de volgende horde voor de Turkse club: het vinden van een overeenkomst over een transfersom met Genk.

Trainer Thorsten Fink liet zich al ontvallen dat ze bij Genk hun "topspits niet wegdoen voor kleingeld." De Nigeriaanse sportkrant Complete News weet nog te melden dat de vraagprijs van Genk rond de tien miljoen euro zou liggen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.