Puertas naar Al Qadsiah, Union ontvangt 15 miljoen exclusief bonussen

UPDATE: 'Puertas naar Al Qadsiah, Union ontvangt 15 miljoen exclusief bonussen'

24 augustus om 15:16
Laatste update: 24 augustus om 15:16

Cameron Puertas gaat zijn carriere voortzetten in Saudi-Arabië. Al-Qadsiah, de club van Koen Casteels is bijna rond met Union Saint-Gilloise over de transfer. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Eerder meldde onder andere Sacha Tavolieri al dat Puertas een persoonlijk akkoord had met de ploeg uit de Saudi Pro League. Voor Union gaat de kassa rinkelen: de club strijkt een bedrag van zo'n achttien miljoen euro (inclusief bonussen) op voor de smaakmaker. 

Ook ploegen uit Italië, Duitsland en Engeland zouden interesse hebben getoond in Puertas, maar de aanvallende middenvelder heeft nu dus toch voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten gekozen.

UPDATE: Puertas heeft naar verwachting zaterdag een ontmoeting met het management van Al Qadsiah om zijn transfer af te ronden, meldt transferjournalist Sacha Tavolieri. De middenvelder gaat Union SG een transfersom van 15 miljoen euro opleveren exclusief bonussen. De middenvelder gaat voor de aankomende drie jaar 5 miljoen per jaar verdienen.  

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.