'Naast Puertas kan ook Machida Union nog snel gaan verlaten'

19 augustus om 16:45

Union SG staat op het punt om afscheid te nemen van Cameron Puertas, die zijn miljoenentransfer naar Engeland beet heeft. Hij is echter niet de enige belangrijke pion die nog kan vertrekken, zo mag ook Koki Machida nog hopen op een nieuwe stap.

De Japanse verdediger werd de voorbije maanden meermaals gelinkt aan een nieuwe stap, maar de echte concrete aanbiedingen bleven uit. Daar kan binnenkort nog verandering in komen. Zo valt in Duitse media te lezen dat Eintracht Frankfurt onderhandelt met Union over een transfer van Machida.

Union staat een vertrek niet in de weg, maar verlangt wel een som van zo'n acht miljoen euro voo de verdediger. Een som die Frankfurt na de uitgaande transfer van Willian Pacho naar PSG ongetwijfeld wel in de bank heeft.

Daarmee komt er uiteindelijk toch een einde aan het Union-verhaal voor Machida, die uiteindelijk 73 keer uitkwam voor de Brusselaars.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.