Tobe Leysen over KVC Westerlo-OHL

Leysen tevreden met versterking bij OHL: "Kwaliteit bij gekomen"

23 augustus om 17:09

Er is deze week geen Jupiler Pro League-voetbal op vrijdag, maar zaterdag staan KVC Westerlo tegen Oud-Heverlee Leuven alweer tegenover elkaar. Doelman bij de Leuvenaren, Tobe Leysen, blikt vooruit op de wedstrijd en toont zich daarnaast tevreden met de nieuwkomers bij OHL. 

KVC Westerlo en OHL zijn allebei sterk aan het seizoen begonnen, met respectievelijk negen en zes op twaalf. Doelman Leysen verwacht zich aan een open wedstrijd op zaterdag. "Westerlo is heel aanvallend en ik denk dat wij goed kunnen counteren op zo'n aanvallen. Ik denk dat er wel vuurwerk in zit", aldus Leysen op de website van OHL. 

Daarnaast toont Leysen zich erg tevreden over nieuwkomers, vooral in het aanvallend compartiment. "Aan de bal en aanvallend hebben we echt wel kwaliteit bij gekregen. Daardoor staan we een stukje hoger op het veld, wat het net iets makkelijker maakt", aldus Leysen. "Puur kwalitatief zijn er echt wel goede jongens bij gekomen."

Met Antef Tsoungui, Takuma Ominami, Christ Souanga en Oscar Gil zijn er ook achterin heel wat nieuwe gezichten. "We hebben vorig jaar ook regelmatig geroteerd met de verdedigers. Ik denk dat iedereen wel weet hoe we werken, zodat iedereen makkelijk kan ingepast worden."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.