Torenhoge ambities bij Oud-Heverlee Leuven: "De top zes en de bekerfinale"

23 augustus om 15:44

Na een moeilijk jaar heeft Oud-Heverlee Leuven een nieuwe weg ingeslagen, met heel wat veranderingen. Binnen de spelerskern, maar ook daarboven. Zo trokken CEO Frédéric Van den Steen en technisch directeur Gyorgy Csepregi naar Leuven. Die laatste wil ook enorm groeien met de club.

OHL eindigde afgelopen seizoen de reguliere competitie op de twaalfde plek en staat inmiddels na vier speeldagen op de tiende plaats, maar dat is voor Csepregi nog niet genoeg. Hij wil nog een pak beter gaan doen met de Leuvenaren.

"Er valt meer uit dit OHL te halen, daar ben ik van overtuigd", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Dit is een prachtige club, maar we moeten in de flow geraken zoals Cercle daar in geslaagd is en zoals Dender dat nu kan. Als we in Leuven in die flow geraken, is er veel mogelijk", geeft hij aan.

De technisch directeur van OHL heeft dan ook torenhoge ambities met de club. "Mijn doel is om de top zes te halen en in de bekerfinale te staan", verrast hij. "Straffe taal? Ja, dat besef ik. Je moet ambitieus zijn, je moet durven de lat hoog leggen en je limieten verleggen. Het zou daarom fantastisch zijn om met OHL Europees te spelen."

Komend weekend staat OHL alvast voor een stevige test en neemt het het op tegen revelatie Westerlo. Daarna volgen Standard, OHL en KV Kortrijk.