Ruud Vormer over Club Brugge:

Vormer kritisch op Club Brugge: "Dat échte teamgevoel, dat zie ik vandaag veel minder"

23 augustus om 07:55
Laatste update: 23 augustus om 08:00

Waar Club Brugge het vorige Jupiler Pro League-seizoen fantastisch afsloot, blijven de prestaties aan de start van het nieuwe seizoen nog grotendeels uit. Ruud Vormer ziet waarin Club Brugge een stap vooruit kan maken.

Vormer ziet een gebrek aan samenwerking bij Club Brugge. "Wat wij hadden, dat échte teamgevoel, dat zie ik vandaag veel minder. Nu draait het veel meer om het individu", zei Vormer tegen Het Laatste Nieuws.

Volgens Vormer is dat zichtbaar in het druk zetten. "Toen er bij ons iemand gepasseerd werd, dan stond een ander meteen klaar. Brandon (Mechele, red.) durft zijn bekje wel al meer opendoen, maar hij is niet dat type leider. Simon (Mignolet, red.) heeft dat wél, die kan dat, maar als keeper is het nog anders. En ook Hans (Vanaken, red.) doet het meer met zijn voetjes", aldus Vormer.

Vormer speelde in totaal 356 matchen voor Club Brugge. De middenvelder wist daarin 63 maal te scoren en 95 assists te geven.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.