Arokodare over kritiek van Sonck bij KRC Genk in Jupiler Pro League

Arokodare over kritiek van Sonck bij Genk: “Blijkbaar zelf profvoetballer geweest”

22 augustus om 15:15
Laatste update: 22 augustus om 16:58

Tolu Arokodare, de spits van KRC Genk, heeft gereageerd op de eerdere kritiek van Wesley Sonck. De voormalige topschutter van Genk en Gouden Schoen winnaar deelde als tv-analist zijn kritiek op Ardokodare, die op dat moment opwarmde met opgerolde mouwtjes.

Sonck uitte zijn kritiek op Arokodare in de rust, nadat de analist de spits van Genk zonder mouwen zag opwarmen voor de tweede helft tegen Standard. “Om te tonen hoe gespierd zijn armen zijn maar hij won in de eerste helft nul duels.”

Arokodare blikt terug op de kritiek van Sonck bij Genk. “De kritiek geeft me op een bepaalde manier extra energie. Ik tilde er zo zwaar aan, omdat de man die het zei blijkbaar zelf een profvoetballer is geweest. Dan weet je toch dat de manier waarop je je kleedt totaal niks te maken heeft met je prestaties”, citeert Het Belang van Limburg Tolu.

Arokodare sluit af door uitleg te geven waarom hij het liefst zonder mouwen voetbalt bij Genk. “Ik kan nu eenmaal moeilijk mouwtjes verdragen. Ik loop in de zomer altijd rond in mouwloze shirts, bij mijn vorige club Amiens sneed ik de mouwen zelfs uit onze trainingsshirts. Hier heeft de materiaalmeester dat liever niet”, besluit Arokodare.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.