Fink: ''We staan nog voor lastige weken. De mercato heeft zijn impact''

Fink: ''Onder de tien miljoen vind je geen spits met kwaliteiten van Arokodare''

12 augustus om 10:25

KRC Genk deed dit weekend uitstekende zaken door van Club Brugge te winnen (3-2). Echter, verschillende spelers lijken te gaan vertrekken bij de Genkies. Trainer Thorsten Fink deed daar uitspraken over.

Volgens Fink is het spannend wat voor selectie er precies bij Genk staat na het sluiten van de transfermarkt. ''We staan nog voor lastige weken. De mercato heeft zijn impact'', vertelde Fink aan Het Belang van Limburg.

Sommige spelers zitten met hun gedachten elders. ''Spelers, die niet meer met hun hoofd bij de club zijn, moet ik aan de kant laten. Neem Fadera, misschien had hij het in Leuven zo moeilijk, omdat hij met zijn gedachten elders zat'', zei Fink.

Fink hoopt Tolu Arokodare te behouden.''Geloof me, er loopt in België geen betere spits rond dan Tolu. Ik hoop echt dat we hem kunnen overtuigen om te blijven, onder de tien miljoen vind je geen spits met zijn kwaliteiten'', aldus Fink.

Genk staat aankomende zaterdag tegenover Beerschot in de Jupiler Pro League.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.