‘AS Roma zal ook poging ondernemen om Pardo te halen bij Gent’

‘AS Roma richt na mogelijk vertrek Dybala haar pijlen op Pardo van Gent’

22 augustus om 11:29

AS Roma heeft haar oog laten vallen op Matias Fernandez-Pardo. De veelbelovende vleugelspeler van KAA Gent zou eerder een transfer richting Hoffenheim hebben afgewezen, maar nu meldt Gianluca Di Marzio dat Roma ook een poging zou ondernemen. 

De jonge aanvaller van Gent is een van de drie namen op Roma's radar voor versterking van hun aanvalslinie. Hoewel Roma ook interesse heeft in spelers als Jérémie Boga en Cyril Ngonge, zou Fernandez-Pardo een interessante optie kunnen zijn voor de Italiaanse club. Dat schrijft Di Marzio.

Di Marzio benadrukt verder dat Roma actief op zoek is naar aanvallende versterkingen, mede door de toenemende waarschijnlijkheid van Paulo Dybala's vertrek naar Saoedi-Arabië. Hoewel de club meerdere opties overweegt, blijft Fernandez-Pardo een aantrekkelijke keuze vanwege zijn potentieel en jonge leeftijd. 

De Belgische vleugelspeler heeft indruk gemaakt bij Gent en zou volgens Di Marzio perfect kunnen passen in het lange termijnplan van de Giallorossi. Het mogelijke vertrek van Abraham zou de financiële mogelijkheden van Roma aanzienlijk vergroten. Op die manier zou de club meer ruimte hebben om een deal voor Fernandez-Pardo rond te krijgen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.