'STVV slaat slag en koopt aanvaller Andres Ferrari van Villarreal'

UPDATE: 'Ferrari doorstaat medische testen, STVV huur spits van Villarreal'

22 augustus om 21:36
Laatste update: 22 augustus om 21:36

STVV heeft Andres Ferrari binnengehaald. Na een lang transferproces ging Villarreal overstag en is de spits de nieuwste versterking van STVV. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Nog wel een slag om de arm: de medische keuring volgt op donderdag. Daarna kan de transfer officieel worden gevierd. Het gaat om een overgang op huurbasis met een aankoopoptie voor STVV. Het is nog niet bekend wat voor bedrag er gemoeid gaat met de aankoopoptie.

Ferrari is een veelzijdige aanvaller die ook op andere posities in de aanval uit de voeten kan dan in de spits. De Uruguayaanse spits kwam vorige zomer naar Villarreal en speelde daar in LaLiga 2 voor Villarreal B.

STVV is Cercle Brugge trouwens te snel af voor Ferrari. Trainer Miron Muslic zag het ook zitten in de talentvolle aanvaller.

UPDATE: Ferrari is geslaagd voor zijn medische testen bij STVV. Volgens Het Belang van Limburg heeft Ferrari zijn contract getekend bij de Kanaries. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van Villarreal met optie tot koop. STVV zet zich nu in om Ferrari zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.