'Anderlecht wil Odysseas Vlachodimos als vervanger van vertrokken Schmeichel'

'Anderlecht wil Vlachodimos aantrekken als vervanger van vertrokken Schmeichel'

22 augustus om 07:15
Laatste update: 22 augustus om 11:58

RSC Anderlecht informeerde naar Odysseas Vlachodimos. Paars-wit ziet de Griekse keeper als mogelijke vervanger van Kasper Schmeichel, die naar Celtic vertrok. Dat meldt Sportime.

Newcastle United staat ervoor open om de in Stuttgart geboren keeper (30) te verhuren. Anderlecht wil de doelman graag oppikken, maar de voorwaarden van een mogelijke huurdeal zijn nog niet bekend.

Vlachodimos maakte op 1 juli nog de overstap van Nottingham Forest naar Newcastle United voor 23,6 miljoen euro, en tekende daar een vijfjarig contract. Toch lijkt de van een ernstige blessure teruggekeerde Nick Pope de concurrentiestrijd onder de lat van de Engelse club te winnen.

Bij Anderlecht zou de 42-voudig Grieks international concurreren met Colin Coosemans, die de afgelopen speelronde tegen KV Mechelen nog een uitstekende indruk maakte.

In de podcast van VoetbalPrimeur.be, Tijd voor Voetbal, werd de keeperspositie van Anderlecht besproken. Daarin kwam naar voren dat paars-wit niet per se een nieuwe doelman nodig heeft.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.