“Zal Anderlecht zorgen baren, onvermogen om tot kansen te komen”

“Dat zal Anderlecht zorgen baren, totale onvermogen om aan kansen te komen”

21 augustus om 07:34
Laatste update: 21 augustus om 13:37

Peter Vandenbempt, zag RSC Anderlecht met 1-3 winnen op bezoek bij KV Mechelen in de vierde speelronde. Anderlecht wist de koppositie over te nemen van KVC Westerlo, maar volgens Vandenbempt moeten een aantal zaken Anderlecht wel zorgen baren.

Anderlecht toonde zich erg efficiënt tegen Mechelen en wist met 1-3 van het veld te stappen. “Het zegt veel dat Colin Coosemans de uitblinker was van Anderlecht in Mechelen. Niet dat paars-wit de overwinning gestolen heeft, wel puurde het maximaal rendement uit heel weinig kansen”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt geeft aan dat Anderlecht zich zorgen zal maken na de wedstrijd tegen Mechelen. “Een aantal zaken zullen de ploeg wel zorgen baren. Vooral de tien minuten na rust waarin Anderlecht overlopen werd en geen bal meer kon bijhouden. En bovenal: het totale onvermogen - zeker tot minuut 75 - om voetballend aan kansen te komen”, besluit Vandenbempt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.