'Vermeeren zoekt naar oplossing, drie clubs melden zich bij Atlético Madrid'

20 augustus om 18:46

Arthur Vermeeren staat nog voor een belangrijke transferzomer en moet een beslissing nemen over zijn toekomst. Die ligt dit seizoen mogelijk niet bij Atlético Madrid. Zo behoort een uitleenbeurt tot de mogelijkheden.

Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano staat Atlético Madrid namelijk niet weigerachtig tegenover een uitleenbeurt. De middenvelder zoekt naar speelminuten en zal die mogelijk niet krijgen bij Atlético. Een uitleenbeurt moet voor de oplossing zorgen en aan interesse is er geen gebrek.

Naar verluidt kunnen Frankrijk of Duitsland de bestemming gaan worden voor de ex-speler van Royal Antwerp FC. In Frankrijk toont Olympique Marseille interesse, terwijl vanuit Duitsland er interesse is van RB Leipzig en Bayer Leverkusen.

Vermeeren, die afgelopen winter voor 20 miljoen euro overkwam van Royal Antwerp FC, komt amper aan speelminuten toe. Met Koke, De Paul, Barrios en Gallagher, die onlangs is gehaald, worden de kansen voor Vermeeren om minuten te maken aanzienlijk verminderd.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.