De Laet zit tussen Antwerp-fans en toont obsceen gebaar aan Club Brugge-fans

20 augustus om 18:10

Club Brugge haalde het zondag van Royal Antwerp FC en wist in het eigen Jan Breydelstadion met 1-0 te winnen. Dat deed het onder het toeziend oog van Ritchie De Laet, die niet op de bank zat bij The Great Old, maar wel in het... uitvak met Antwerp-fans.

De inmiddels gestopte voetballer nam recent afscheid van Antwerp als profvoetballer, maar is er wel nog steeds actief als jeugdcoach. Hij blijft ook een fan van zijn club en trok zondag met de Antwerp-supporters nog richting Brugge om The Great Old aan het werk te zien. Opvallend, tijdens die wedstrijd toonde hij ook nog een 'wanker-gebaar' richting de supporters van Club Brugge tijdens die wedstrijd.

Dat beide supportersclans het niet goed met elkaar kunnen vinden, werd ook zondag nog maar een duidelijk, nadat enkele Antwerp-hooligans vuurpijlen richting Gustaf Nilsson en de Club-aanhang hadden gegooid.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.