'Standard gaat voor de komst van voormalige aanvaller van KV Kortrijk'

20 augustus om 22:33

Bij Standard begon men sterk aan het seizoen en wist het al meer punten te pakken dan aanvankelijk verwacht. Toch wil de club blijven overtuigen en denkt het extra versterking nodig te hebben. Daarvoor denkt het onder meer aan een bekend profiel.

De Rouches blijven onder meer speuren naar een extra aanvaller en hebben daarvoor het vizier gericht op Mohamed Badamosi. Geruchtenmaker Sacha Tavolieri beweert dat de Rouches van plan zijn om de spits tot het einde van het seizoen te huren van FK Cukaricki uit Servië.

Standard betaalt naar verluidt slechts 75.000 euro om de aanvaller te huren en wil ook een aankoopoptie in het huurcontract. Die zou rond de 500.000 euro bedragen als het Badamosi definitief wil inlijven.

De Gambiaan maakte in ons land naam bij KV Kortrijk, waar hij in 34 partijen goed was voor één doelpunt. De aanvaller trok daarop naar FK Cukaricki en was er in 46 partijen goed voor veertien doelpunten en vijf assists.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.