Gent wil in deze mercato Gerkens verkopen, interesse Kortrijk en Westerlo

'Gent wil nog verkopen deze mercato, Kortrijk en Westerlo denken aan Gerkens'

19 augustus om 19:08

KAA Gent wil in de huidige mercato nog spelers verkopen, deelt transferjournalist Sacha Tavolieri. Pieter Gerkens is een mogelijke uitgaande transfer voor de Buffalo’s. KV Kortrijk en KVC Westerlo zijn geïnteresseerd in de middenvelder.

Gerkens kwam in de zomer van 2023 over naar Gent van Royal Antwerp FC. Op dit moment geniet de 29-jarige middenvelder van de interesse van Kortrijk en Westerlo. Beide clubs informeerden al bij Gent over een eventuele transfer.

Gerkens heeft al de nodige clubs gepasseerd in de Jupiler Pro League. Gerkens is afkomstig uit de jeugd van KRC Genk en en verliet de Genkies in januari 2016 voor STVV. In de zomer van 2017 nam RSC Anderlecht Gerkens over en na drie jaar bij paars-wit ging Gerkens bij Antwerp aan de slag.

Gerkens heeft bij Gent nog een contract tot de zomer van 2027. De middenvelder heeft volgens transfermarkt een huidige transferwaarde van 1,5 miljoen euro. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.