Simons na eerste misstap Westerlo op bezoek bij KAA Gent

Simons na eerste misstap Westerlo: “Uiteindelijk verdiende Gent de zege”

19 augustus om 18:36

Timmy Simons, de hoofdtrainer van KVC Westerlo, was na drie speelronden foutloos in de Jupiler Pro League. Op bezoek bij KAA Gent ging het mis voor de Kemphanen. De Buffalo’s wisten met 4-1 te winnen, waardoor RSC Anderlecht de koppositie heeft overgenomen. Simons blikte terug op de eerste verliespunten van Westerlo.

Gent wist binnen vijf minuten drie doelpunten te maken tegen Westerlo. Simons gaf uitleg hoe dit mogelijk was. “Het was het resultaat een paar keer ongelukkig wegwerken of geen goeie communicatie. En je weet dat Gent de kwaliteiten heeft om deze kansen af te maken”, citeert Sporza Simons.

Simons zag desondanks een goede reactie bij Westerlo tegen Gent. “Ik zag spelers die weerwerk probeerden te bieden. Je kan nog op 3-1 of 3-2 komen en dan heb je terug een wedstrijd, maar we waren iets te ongelukkig in de afwerking. Uiteindelijk verdiende Gent de overwinning”, besloot Simons.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.