Youssef Maziz na OHL 1-1 Cercle Brugge

Maziz na gelijkspel tegen Cercle: "Voelt eerder als twee verloren punten"

19 augustus om 11:08
Laatste update: 19 augustus om 11:09

Oud-Heverlee Leuven pakte - met een mannetje minder na de rode kaart voor Oscar Gil - een verdienstelijk punt tegen Cercle Brugge. Youssef Maziz was de doelpuntenmaker van dienst. Hij reageerde na afloop enigszins teleurgesteld op het resultaat. 

OHL is na vier speeldagen nog altijd ongeslagen, al zat er volgens Maziz meer in. "Het voelt eerder aan als twee verloren punten dan een gewonnen punt gezien de kansen die we hadden", aldus de aanvallende middenvelder op de website van de club. "Ondanks de rode kaart lukte het ons toch om meerdere kansen te creëren."

Cercle kwam na een ruim kwartier al op voorsprong via Kevin Denkey. "Het tegendoelpunt op stilstaande fase deed ons een beetje pijn, maar we hebben goed gereageerd", stelt Maziz. 

Uiteindelijk moest OHL vrede nemen met een gelijkspel. "Het blijft wel een gewonnen punt en we blijven ongeslagen. We moeten zo verder blijven werken om zoveel mogelijk punten te pakken. Het is belangrijk dat we deze dynamiek aanhouden", besluit de spelverdeler. 

Volgende week wacht het uitduel tegen KVC Westerlo. De Kemphanen staan knap tweede in de stand, met 9 op 12, al zal het vertrouwen misschien een klein deukje gekregen hebben na de 4-1 tegen KAA Gent.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.